The O-Zone Battles på Tangopalatset

October 4, 2014

Idag filmades det på The O-Zone Battles på Tangopalatset i Malmö. Några nybörjarbattles och en del riktigt feta old timers möttes. Over all var det ett riktigt fett event!
Eventet började 40 minuter senare än planerat – men man kan väl egentligen inte vänta sig att folk som gillar hiphop ska vara uppe 13.00 en lördag, ännu mindre hinna vara på ett event klockan 13.
Det var så där mysig, spontan hiphop-känsla där O-Hund som dömde ett battle helt plötsligt hade dragit och käkat mitt i. Efter att ha filmat O-Zone i 3 år börjar man tycka om sånt.
Tänkte först skriva vilken min favoritbattle var, men tänkte sen att jag var tvungen att omvärdera min tanke och ta vara på min grandiosa självbild vilket ledde mig till beslutet “Jag som är så viktig, den enda personen med material från dagens battles måste vara opartiskt”. Så kanske det inte är.
Daniella berättade att Foki inte ville berätta vem hon röstar på i valet. Jag är likadan fast med battles.

Är i alla fall precis hemkommen till Stockholm efter en lång men sjukt lugn bilresa. Skönt att vara hemma. Kollar snabbt igenom dagens material innan morgondagens arbete.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply