Nya Tider – Gammal Livsstil

October 7, 2014

Börjar med att be om ursäkt. Jag har inte lärt mig konsten att rubricera på ett klickvänligt sätt. Det blir inget “DU KAN ALDRIG ANA VAD JENS GJORDE HÄRNEST – VI KAN INTE TRO VÅRA ÖGON” som klyddar ner min Facebook-feed. Mina rubriker är mer som titeln till en svensk familjekomedi.

Det har varit en hektiskt dag. Började dagen med att starta upp mitt medlemskap på SATS igen. Drog ett träningspass och insåg ganska snabbt att kondition och styrka är lite av en färskvara.

Sedan åkte vi runt och spikade de sista inspelningsplatserna för en musikvideo som ska spelas in i helgen.

Slutade kvällen sittandes framför datorn och finslipade på nya O-Zone introt. Kanske inte det mest glamorösa kvällsnöjet, men så är det väl för alla kulturarberare. Från Jens till Spielberg.
Introt blir iallafall riktigt coolt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply