EN FJÄRILS VINGSLAG

May 13, 2016

För någon månad sedan blev jag kontaktad av SoBlue Music och Sebastian Stakset från Kartellen för att göra musikvideon till den starka låten “En Fjärils Vingslag” med Sebbe Staxx och Daniel Adams-Ray.

På kort tid lyckades jag tillsammans med Sebbe och Kinesen från Kartellen skriva ihop ett manus som både de, skivbolaget och jag gillade. Nu är resultatet färdigt och jag är oerhört nöjd över vad vi lyckades göra med så små medel.

Ljud och Bildmedia hjälpte oss med rabatter som gjorde hela videon möjlig att genomföra.
Responsen har hittills varit otrolig och det är speciellt att gå in på Friends Facebook-sida(där de har delat videon) och se hur människor regerar.

Jag hoppas att videon, som är väldigt stark av en anledning, faktiskt gör skillnad för något barn där ute.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply