Eko Eko

October 12, 2014

Idag spelade vi in videon till Eko i en skog på Lidingö (videon som vi har jobbat mycket med den senaste tiden). Vädermässigt hade vi otur. Igår var vädret vackert, varmt och ganska perfekt. Idag var det motsatsen till det. Kallt, regnigt och fint (på bild i alla fall).
Det strulade flera gånger. Ljud och Bildmedia hade klantat lite grejer, inga superclamps och fel lampor vilket ställde till en del. Men killen på jouren grejade allt!
Sen blev det strul med en del skådisar som bestämde sig för att inte komma vilket strulade till vår planering och mycket av storyn.
Det fanns många problem att lösa, på en väldigt tight budget. Men det var också en riktigt kul inspelning.

Vi gjorde en grej vi inte har gjort på inspelning förut, grillade korv. Riktigt mysigt. Skönt litet break från stressen.
Men regnet, kylan och mörkret plus allt annat strul gjorde att vi han hälften av vad vi hade planerat. Allt som allt blev det många fina bilder, en rolig dag med team och skådespelare, men mycket stress och jobb.

Efter att ha lämnat av folk, lastat av alla grejer hos Ljud och Bildmedia och sen köpt käk duschades det varmt innan jag nu ska sova. Det blir en tidig dag imorgon med!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply