9 September, Julafton

September 10, 2014

Ibland kan jag själv känna att jag gillar Apple och deras produkter en gnutta för mycket. Idag är en dag där jag inte har tid för sådana tankar! Vilken dag det blev. Två nya iPhones, kanske inte världens fetaste uppdatering, men tillräckligt stor för att jag ska uppgradera min nu mera fattiga iPhone 5:a till en iPhone 6 eller den gigantiska iPhone 6 Plus. Har inte hunnit bestämma.
Sedan visades den, Apple Watch. Den “smarta klockan” som man på något sätt har lyckats med att inte läcka bilder på. Den är helt sjukt fin.
Längtar tills jag får hålla den. Man kan sammanfatta det så här, igår köpte jag äpplen, idag vill jag köpa äpplen.

Slut på julafton, tillbaka till verkligheten där det inte ges ut gratis U2-Album.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nya iPhone 6 Plus | Jens Rosengren October 2, 2014 at 11:20

    […] Bjussar på en bild från Aftonbladet TV så här efter “julafton”. […]

  • Leave a Reply